lördag 26 april 2014

Skål

Igår blev det en skål för mormor och farmor. Sista dagen med gänget... Idag lördag åker de till Sverige igen.
Chin chin.
Hallo.
Pelargonerna är som bäst nu. Saknar Mårbacka här... någon som vet om det ens finns i USA?
Liten Essar gör reklam för juice.
Bra plats att sitta på när det som igår var lite kyligt. Och molnigt var det. Vi hade regn senare.
Till middag. Jag gjorde min favorit brysselkåls-rätt. Halverade brysselkål med massa olivolja och havssalt på - in i ugnen på ca 175 grader i nästan en timma. När det är typ tio minuter kvar, kör på kanderade pekannötter och rör om. Så sjukt gott!
Henrik gjorde Ribs. Så goda. Och sen var det glass, grädde och bär. Som om vi behövde det. Vargflock.

2 kommentarer:

Mia sa...

Hej!
Vill bara tacka för att du ger mig en trevlig stund när jag läser din blogg. //M

Karin sa...

Hej Mia!
Tack för snäll kommentar!

karin