fredag 18 november 2011

Århundradets Cold Case

Ni har väl inte missat denna nyhet? Det skulle kunna bli århundradets Cold Case.För er som inte hängt med: Robert Wagner (ni minns väl "Heart to Heart" aka "Par i hjärter" bland annat?) var gift med en mycket stor skådespelerska som hette Natalie Woods. Väldigt stor, och fantastiskt snygg.
De umgicks med Christopher Walken, som hade ett mycket gott öga till Natalie. Dessa tre firade Thanksgiving för 30 år sedan ihop på Wagner/ Woods yacht utanför Catalina Iland här i Californien. Ett bråk verkar ha uppstått och Natalie hittades drunknad dagen efter. Det hela klassificerades som en drunkningsolycka. Men nu har de alltså öppnat upp för att detta skulle kunna bli en mordutredning. Det har varit en sån Googlemania hela natta för mig...
Natalie var gift med Robert Wagner i två olika omgångar, de verkar ha haft det väldigt passionerat. De var gifta när hon dog. Men när denna bild togs var hon ihop med Steve McQueen. Så vansinnigt snygg. Jag vill se ut så.
Ser man inte på Robert Wagner att han inte är helt igenom god...
De älskade sin båt och att vara på havet. Även om Natalie tydligen skulle varit livrädd för mörka vatten. Trots detta hävdade Robert att hon på eget beväg skulle hoppat i extrajollen på natten för att titta på månen, alternativt ta sig in till hamnen. Inte troligt... När båten hittades var startläget (eller vad det kallas) i off. Man undrar ju givetvis också vad Christopher Walken har för roll i det hela. Han verkar väl inte heller helt oskyldig.

2 kommentarer:

Cecilia sa...

När jag såg den svartvita bilden på Natalie så trodde jag först att det var du. Helt ärligt!

Karin sa...

Sluta nu! Det var det bästa jag hört på länge. Tack!