måndag 22 augusti 2011

Smal söndag

Här är vi på Melrose Tradingpost marknaden igår. Henrik har just försökt övertyga mig om att han är smal nog att få äta en korvmacka. Klockan nio på morgonen...
Smalminen i profil. Han får nej på korvmacke-förfrågan.
Barnen däremot, de startar dagen med en vanlig Hot Dog.
Caesar har en riktig Bob Marley dread i bakhuvudet. Och dessutom har båda barnens hår börjat skifta i grönt efter alla poolbad. Vad gör man åt det egentligen? Just nu testar jag med Henriks silvershampo.
När vi sitter där och barnen äter korv, så lyssnar vi på bandet Rubarb Merengue Pie. De är rätt fina. Ser ut som att de borde tillhöra Willie Nelsons entourage. Caesar får en dollarsedel som han ska gå och ge till bandet. Men istället ger han den till en tjock tatuerad kille vid bordet bredvid oss. En person helt utan anknytning till bandet.
Innan vi går pratar vi lite om att frontfiguren i bandet skulle kunna vara Fredrik Wikingsson om ett par decennium. Eller om tio år, säger Henrik och skrattar.
Det här är vad vi senare äter till middag. De bästa ribs jag någonsin ätit. Smalmat.

1 kommentar:

Ida sa...

Ketchup är annars ett beprövat husmorsknep mot hår som blivit klorgrönt. Smeta in, låt sitta en liten stund och skölj sedan ur. Lycka till!