lördag 30 april 2011

Åh så lite reklam... för Ojai.

Vi åkte alltså till Ojai i veckan. Ojai är en liten stad som ligger strax före Santa Barbara i Ventura County. Att åka PCH (Pacific Coast Highway) är aldrig något man tröttnar på. En fantastiskt vacker vägsträcka är vad det är, och ett måste om man besöker Californien.
Vi bodde på Ojai Valley Inn & Spa. Ett superfint ställe som jag verkligen kan rekommendera efter denna vistelse!
Så fina planteringar överallt.
Caesar vid fontänen vid poolområdet. När han inte drack vatten ur denna, sprang han runt och drog ned byxorna och visade rumpan för folk. Hysteriskt roligt tyckte han, störigt tyckte vi.
Läskbesatta killar.
Hälsolunch vid poolen bestående av pommes och dylika nyttigheter.
Nu klickar ni på den här bilden så ni får en lite tydligare bild. Tänk er sen hur det här paret såg ut framifrån. Med drinkar i högsta hugg, och kameltå på både henne och honom. Och lägg till det att de var i 70-års åldern.
Ljuvlig utsikt från vår terass.
Här har Caesar fått början på en allergireaktion. Vi tror att det kan ha varit av en nöt. Läpparna svullnade upp, och han blev helt röd i ögonen. Vi var på väg till restaurangen för middag. Väl där kaskadkräktes han. Eller som Henrik uttryckte det, folk kunde lagom till förätten bevittna en alien som kom upp ur Caesars strupe.
Middagen fick intas under stjärnorna på terassen, vilket verkligen inte var fel.
Killarna blev kompisar med papegojan Kasper.
Promenad till frukosten.
Jag längtar ju alltid efter frukosten, oavsett dag, och oavsett var jag är. Och det finns inget bättre än en bra hotellfrukost. Den här höll toppklass.
Barnen totalt däckade i bilen på väg hem.
Telefonen var med. Såklart.

1 kommentar:

Unknown sa...

Åh så idylliskt! Jag som älskar Brothers & Sisters skulle verkligen också vilja åka till ojai :)