söndag 22 november 2009

Palm Springs

I fredags lämnade vi LA för en helgtripp till Palm Springs.
Jag, som svensk, blir verkligen helt tagen av detta landskap som möter en redan en timma utanför LA. Har varit i Palm Springs ett par gånger förut, sist tillsammans med Henrik för typ 5-6 år sen. Bisarrt att det är så länge sen.
Väl framme på hotellet mötte vi upp med Issa, Filip, Selma, Auggie, Jonas, Hanna och lilla Perry. Jag kände nästan omedelbart att barn kanske inte var någon jättehit på detta ställe. Men å andra sidan - är det inte "barnförbjudet" så är det inte det.
På fredagskvällen tog vi oss till The Parker Hotel för en trevlig middag. Här vill jag bo nästa gång jag är i stan, trots detta konstiga budskap.
Efter middagen gjorde vi en raid på ett casino. Jag fick för första gången se Issa i pokeraction. Det var kul!
Lördagsmorgonen bestod av bacon, äggröra och pannkakor i massor.
Sen blev det utflyktsdag. Vi tog sikte på bergväggen bakom vår resort här på bilden.
Kan verkligen rekommendera att testa på bergbanan om ni nånsin åker till Palm Springs - den tar sig upp där, högst upp på toppen. Här är vi på väg till basstationen i bilen.
Och här är vi uppe på toppen. Klantigt, jag vet, men glömde ta bild från själva korgen också kallad bergtåget av Harry. Kan ha varit för att höjder gör mig illamående.
Harry på span.
Lördagskvällen tillbringades på vårt rum. Viceroy som resort är väldigt mysig, men jag är inte så jätteförtjust i den här typen av inredning. Glas, svartvita tapeter, ljuskronor i plexiglas, versacemönster och så vitt vitt vitt.
Harry åt Pasta Alfredo, och jag lyckades övertala Henrik att köra 2 mil för att handla middag åt mig på närmaste Cheesecake Factory. Det var verkligen fint av honom. Och så hade man lyckats med hela kostcirkeln även denna helg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig utflykt :D

Karin sa...

Toppenhärlig!