fredag 8 maj 2009

Familjefredag igen

Så var det dags för veckans familjedag. På en fredag som vanligt, imorrn fortsätter Henriks jobb-vecka. Imorse stod vi i valet och kvalet om vi skulle åka till NY Aquarium på Coney Island, Brooklyn eller Central Park. Det blev en lååååång promenad till den senare. Väl inne i parken började vi diskutera om Central Park egentligen är en så big deal som folk tycker, eller om det bara är en vanlig park som är lite väl överskattad. Vi enas till slut om att det är en speciell park. Ser inte den här back-dropen för övrigt ut som om det skulle kunnat vara platsen för Agneta Sjödins NY-bröllop för ett par år sedan? Jag tycker det.
Vi hade solsken hela vägen till parken och en bit in i parken. Men efter bara en kort stund där kändes det som att vi skulle kunna överraskas av ett skyfall, så besöket blev kort.
Efter ett par hot dogs till lunch, och ett litet chit chat med Söndagspartys gäst Micke Persbrandt som vi sprang på av en slump, landar vi vid denna mjukglass-truck.
Här är vi vid Times Square, solen skiner och allt är härligt. Jag stannar till för att dricka ett par klunkar vatten. Då händer det.
En fågel bajsar och pricka vattenflaskan...
mig...
och harry...
Sen provar vi på att åka tunnelbana. Det här ser ju precis ut som på Centralen.
Henrik kommer i alla fall inte åka tunnelbana i NY igen.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ha ha jag som gillar at åka tunnelbana i NY men jag verkar vara ensam om det.

made by Helen sa...

Tunnelbana i NY är helt oslagbart! Läser din blogg varje dag och den är så härligt underhållande!

Ixelles / Abbaye de la Cambre sa...

Tunnelbana i NY var INGEN höjdare..usch.. Det ända bra var att vi sprang in i Cisco Adler, Mischa Bartons ex där.

http://lamamanbxl.blogspot.com

K-L sa...

Grymt pricksäker pippi! Ingen dålig hög heller.